Forsiden

Krane Galleri under corona

Vi ser oss nødt til å utsette Fjørtoft-utstillingen 

Les mer om hva vi gjør ved å klikke her...

 

Fjørtoft Kunstkatalog -17
Fjørtoft Kunstkatalog -23

Pga. fare for spredning av corona viruset har vi på Krane Galleri bestemt oss for å utsette utstillingsåpningen til Knut Fjørtoft. Vi kommer tilbake til ny dato når situasjonen vi nå er inne i har bedret seg. 

Vi har også stengt butikken frem til 27. mars for å være med i dugnaden for å bremse utviklingen av smittede. Vi syns det er fornuftig. MEN - vi er tilgjengelig for deg allikevel! Det er mulig å nå oss på mobil, mail og fb. Vårt nettgalleri er åpent - og vi spanderer frakta for de som måtte ønske å handle hos oss nå. 

Skal du ha en gave, noe som haster, hente ei innramming - vi hjelper deg. Vi kan kjøre hjem varen til deg - eller vi åpner døra og slipper deg inn for henting og betaling. Det viktige er å holde avstand - samt å komme med nyvaskede hender :) 

Vi kan nås på mobil: 95 30 20 35 eller 922 26802. Mail: galleriet@krane.com FB: Krane Galleri og Rammeverksted AS. Vi er også på Instagram under: Kranekunstgalleri.

Det er viktig for oss som driver små og mellomstore bedrifter å holde liv i oss mens denne perioden pågår - og vi blir takknemlig om dere - våre kjære kunder - også har fokus på å handle lokalt. 

Viktigst av alt: hold dere friske og hold dere i ro. 

Alle rettigheter Krane Kunstgalleri (c) 2016
Gnistdesign.no | CustomPublish AS