www.kranegalleri.no

Forsiden

Juleutstilling 2020

Vi har en miks av flere av våre kunstnere representert i årets juleutstilling.
 

Rolf Nerli er en av kunstnerene vi representerer - og hans siste motiv pryder forsiden. "Morgenen etter"og "Snart desember" heter de.

Rolf har vært tilknyttet vårt galleri i mange år og han har også stilt ut sine originalarbeider hos oss - sist i 2016. Han er fra Tønsberg - med gjennom sitt gode vennskap med kunstner Eva Harr er han ofte i nord. Derfor er stemningen i mange av hans motiv akkurat som vinterlyset nordfra. Rolf er kjent for sine landskapsskildringer og bruker ofte sterke farger. Han har sammen med sin trykker utviklet en egen måte å fremstille grafikken sin på - slik at også denne får det samme taktile uttrykket som originalene hans har. Rolf er en populær kunstner hos oss.

Andre kunstnere vi stiller ut i desember er Eva Harr, Terje Resell, Gunn Vottestad, Marit Bockelie, Lars Erik Karlsen og Trudy Wiegand m flere. Vi har også masse fine håndlagde julegaver å by på - så kom innom oss for en hyggelig julehandel. 

Søndag 6. desember har vi juleåpent fra 14 -18. Fra mandag 7. desember er vi her fra 10 - 18 på hverdager - 10 - 16 på lørdager og 14 - 18 på søndager frem til jul.