www.kranegalleri.no

Forsiden

Marit er headliner på stor kunstmesse i London. Bli bedre kjent med henne her.

Marit Geraldine Bostad

Interiør 3 hope_9 (2) rosa stol
Marit maler på gulv
Påfyll 1
Marit portrett

Vi har lyst til at du skal bli bedre kjent med kunstner Marit Geraldine Bostad.

Hun har solgt sine originalarbeider hos oss de siste par årene. Nå er hun plukket ut som ansikt utad for den store kunstmessen AAF (Affortable Art Fair) som for tiden pågår i London. Det er 2. gang kunsteren fra Horten deltar på messen og sist ble hun også plukket ut som Fair Directors personlige favoritt. Denne gangen deltar hun med 12 malerier - malerier som er en oppfølging fra Lockdown serien hennes - Conversations in a Room. 

Å være synlig på en så stor kunstmesse er en ære både for Marit og for galleriet hennes i London - og gir henne en stor mulighet for å komme i kontakt med enda flere samlere og formidlere av kunst i UK og ute i verden. Marit har vært tilknyttet Saatchi art, som er verdens største nettgalleri, siden 2016. Da ble hun oppdaget på en lignende messe som den hun nå deltar på. Dette har gitt henne et springbrett ut i verden og førte blant annet til separatutstilling i Saathis galleri i LA. "Saatshi Art var en springbrett for meg og kunsten min i starten av min karriere, og jeg jobber fortsatt med dem. Man skal aldri glemme de som var der først og som løftet deg frem" sier Marit. Kunstneren selger mest i utlandet -  men hun har også kunder både i New York og i Dubai. "Jeg selger nok mest utelandsk ja - mest i UK og en god del hos New York galleriet mitt Madelyn Jordon. Det skandinaviske er populært - og jeg får alltid spørsmål om naturen, folkeslaget, om omgivelsene mine har innvirkning på kunsten. Og det har den nok uten tvil. Fargene våre, lyset og at vi har mer fokus på det naturlige," sier Marit. 

Det er med andre ord ikke rart at vi på Krane Galleri fikk øynene opp for denne dama. Hennes fargerike malerier er en fryd for øye og sinn og vi er så glade for at Marit samarbeider med oss her i nord. Vi har flere av hennes originaler på lager men kan også skaffe andre på forespørsel. Ta gjerne en titt på nettsiden til Marit her hos oss - eller link deg videre til hennes egen nettside for å bli bede kjent med henne.