Forsiden

Kikki Hovland første utstiller i høst

Høstens utstillingssesong starter 30. september

Carisma
Closer

Vi gleder oss stort til å starte årets utstillingssesong med Kikki Hovland som første kunstner ut.

Kikki Hovland arbeider hovedsaklig med maleri og da oftest med stofflige oljemalerier i mange lag, men hun lager også grafikk som litografi, tegninger eller collager. Hennes uttrykk beveger seg mot det surrealistiske og apellerer til det indre landskapet hos betrakteren. Hun har et engasjerende lyrisk og innovativt formspråk, ofte preget av organiske elementer, symbolikk, landskap og dyr. Lyd, dans og beveglese er sterke motivasjonskilder i hennes arbeider som er både lys- og fargesterke.  

Kikki debuterte med sin første ustilling på begynnelsen av 90-tallet og siden har hun en lang rekke separatutstillinger bak seg. Hun har også deltatt på flere kollektivutstillinger og  kunstprosjekter. Hun har laget senografi for teater og scene og har drevet undervisning både lokalt og nasjonalt. Kikki er medlem av Norske Billedkunstnere og bor og arbeider i Fossekleiva i Vestfold kommune.

Mere info kommer når det nærmer seg utstilling - og mens du venter må du gjerne ta en titt på Kikkis motiv her på nettsiden vår. 

Alle rettigheter Krane Kunstgalleri (c) 2016
Gnistdesign.no | CustomPublish AS