Forsiden

Vi åpner utstilling med Trude Lind Oftedal 11. juni kl 15.

Separatutstillingen "Identitet"

plakat 100 dp
luftetur 75 dp
Trude  portrett

Trude Lind Oftedal bor og arbeider på Andenes. Hun har bakgrunn som grafisk designer og har jobbet med billedkunst siden 2003 gjennom sitt studio Galleriet TLO. Vi fikk øynene opp for Trudes kunst da vi selv var på tur i området og besøkte hennes galleri i 2020. Etter det første møtet plukket vi opp tråden og nå gleder vi oss til å åpne utstillingen "Identitet".

Teamet til utstillingen har presset seg frem hos Trude gjennom samfunnsdebatten rundt ordet identitet som har pågått ei stund. Vi ser det på TV, vi hører det på radio og leser det i avisa. Ord som kjønnsidentitet, ungdomsidentitet og etnisk identitet blir brukt i tide og utide. Hva betyr så ordet Identitet? Det har vært ledetråden i arbeidet med utstillingen. 

Trude snakker et eget språk i sin kunst, både når det gjelder uttrykk og budskap. Lekent, vilt, innimellom rått. Noen ganger med humor, andre ganger med et alvorlig underliggende budskap. Tilknytningen til nord skinner ofte igjennom. Hun jobber hovedskalig med håndtegninger som videre bearbeides digitalt. Hun gjør hele prosessen selv fra A til Å.

Det er ikke første gang Trude stiller ut i Tromsø. For 5 år siden hadde hun utstillingen "levd liv" på G. Nå går hun videre med utstillingen "Identitet" her hos oss.

Klikk her for å se utstillingen. 

 

Alle rettigheter Krane Kunstgalleri (c) 2016
Gnistdesign.no | CustomPublish AS