Forsiden

Sesongåpning med Runi Langum 28.september

Portrett Runi

Torsdag 28. september starter utstillingssesongen på Krane galleri. Først ut i høst er Runi Langum. Runi er en av våre mest populære kunstnere - og har hatt separatutstilling hos oss flere ganger tidligere. Runi om,tales ofte som Norges beste tegner. Hun kommer til Tromsø med pasteller på lerret - samt grafikk. Om kunsten sin sier Runi:

"Det temaet jeg arbeider med er mennesket og natur i tegnet bevegelse. Det vil si at tegningen er avtrykk av den tiden det tar å tegne de. Musikk er ofte inspirasjonskilden til tegningen. Jeg arbeider helst i store formater. Strekene i seg selv er budbringere fra en bevegelse, en forplantning av en kropps bevegelse og tanke formulert i et øyeblikk av tid. Å tegne er en enkel kommunikasjonsform. En måte å uttrykke oss på om vi skulle mangle ord. En gang tidlig i livet brukte vi alle denne måten og kommunisere på. Bevegelse, lyd, tegning og musikk er en del av vår ordløse kommunikasjon på tvers av ulike språk og gjennom lang tid i menneskets historie."

Vi gleder oss til å ta imot Runi i Tromsø - og håper mange av dere tar turen innom galleriet for å se utstillingen. Mere info kommer!

 

 

Alle rettigheter Krane Kunstgalleri (c) 2016
Gnistdesign.no | CustomPublish AS