Forsiden

Ståle Gerhardsen kommer endelig tilbake til galleriet

Vi åpner utstilling Kulturnatta - 11. oktober.

Portrett Ståle i atelier
Ståle Gerharsen blått

Vi åpner separatutstilling med Ståle Gerhardsen 11. oktober. Det er samme dato som Kulturnatta arrangeres i Tromsø. Vi gleder oss til å åpne dørene til Gerhardsens kreative verden for Tromsøpublikummet.

Utstillingen har fått tittelen Overtrøtt, og om temaet sier kunstneren:

Overtrøtt. En tilstand der du burde ha lagt deg for lenge siden, men av ulike årsaker ikke har gjort det. I denne tilstanden kan det oppstå mye. Man kan forsnakke seg. Se syner. Bli hyper. Få uforklarlige latteranfall og være generelt ute av seg selv. På både godt og vondt. Gerhardsen har i sine to foregående utstillinger «Mørkredd» (på Galleri SG i Trondheim) og «Våken» (Olsokutstillingen på Stiklestad Nasjonale Kultursenter) utforsket sider av menneskesinnet. Det gjør han også denne gangen, med «Overtrøtt» som overbyggende tema. 

Ståle Gerhrdsen har skapt seg et navn på den norske kunstscenen i løpet av få år. Han har en stor tilhengerskare og tar sosiale medier i bruk for å promotere seg selv. Han stiller ut over hele landet - og hver gang er det et overhengende tema som ligger til grunn. Denne gangen er det altså tilstanden Overtøtt han skal se nærmere på.

Utstillingen åpnes av Martin Skaug. Martin er blant annet kjent fra Revymafiaen og arbeider i dag som kommunikasjonsrådgiver for Norges Sjømatråd. Han sitter også i styret til Kulturnatta.

Velkommen til utstilling 11. oktober kl 18. 

 

Alle rettigheter Krane Kunstgalleri (c) 2016
Gnistdesign.no | CustomPublish AS