4 nye verk ble presentert når Krane Galleri hyllet kunstnestoren med stor utstilling denne våren. Nylaget kunst er et bevis på den 95 år voksne kunstnerens ukuelige vilje til å fortsette å skape på det store lerretet han har spent opp for sitt kunstnerskap. 
Et kunstnerskap som rommer  oljemaleriet, collager, kulltegninger, pastelltegninger, tusjtegninger, bokillustrasjoner og utsmykninger i kirker og offentlige rom. 

I utstillingen som åpnet i Tromsø 18. april viste Bleken både grafikk, tegninger og oljer. De som ikke ble solgt under utstillingen vil være tilgjengelig ei stund til fremover. Grafikken vil vi fortsatt ha i vårt utvalg - sammen med de 4 helt nye “Konfrontasjon”, “Favnen”, "Før rittet" og “Klokken”. 

Håkon Bleken har i en årrekke tilhørt vårt lands ypperste kunstnere. I Nasjonalmuseet er han representert med 100 verker, og da museet markerte hans 95-års dag i januar var køen av skuelystne over 250 meter lang. Nasjonalmuseets direktør Ingrid Røynesdal kommenterte den enorme interessen slik i sin tale til Bleken: -Det er første gang vi opplever rockestjernetilstander her. 

Håkon Bleken er bejublet av så vel kritikere som kolleger for sine arbeider, og ikke minst utnevnt til Kommandør av St. Olavs orden av Kong Harald for sitt kunstnerskap.