"I Øyeblikket" er Trudy Wiegands 4. utstilling på Krane Galleri og er en refleksjon over øyeblikkets kraft og betydning. Utstillingen består av malerier på lerret og grafikk. 

Øyeblikk som har rørt meg og vekket sterke følelser, samt øyeblikk jeg har opplevd med naturens stillhet har begge vært min inspirasjonskilde til de nye oljemaleriene sier Trudy til Krane Galleri. Å være mer i øyeblikket generelt har endret min arbeidsmetode for denne utstillingen, og det har hatt en betydelig innvirkning på min kunstneriske prosess. Jeg har malt hvert maleri individuelt, ett etter ett, og har vært bevisst på å være fokusert gjennom hele maleprosessen. Målet er at hvert maleri skal stå sterkt og tydelig i seg selv, samtidig som det inngår i en større kontekst som betrakteren kan identifisere seg med. 

Utstillingen består av malerier på lerret. Noen er rammet inn og noen kun spent opp på blindramme. Trudy velger seg ofte en fargepallett før hun starter arbeidet med lerretet, og deretter arbeider hun med samspillet mellom ulike kulører, nyanser og fargemetninger. Ved hjelp av differensierte teknikker og noen kunstneriske hemmeligheter ender hun opp med motiv fylt av kontraster, både lys og mørke, og med vakre fargenyanser.

På utstillingen viser også Trudy nye gicleè trykk. Trykkene er alltid mindre i størrelse enn originalene men det legges mye arbeid ned i å få detaljer og farger mest mulig likt originalen. Trudy samarbeider med Gicleè Lab som har spesialisert seg på denne trykkemetoden. Trykkene nummereres og har et avgrenset og lavt opplag. De trykkes på syrefritt papir med variger farger. Det vil være mulig å kjøpe gicleè trykk av alle maleriene i utstillingen - og disse selges kun via Krane Galleri så lenge utstillingen står. 

Krane Galleri er veldig glade over igjen å ønske Trudy velkommen til oss. Trudy`s arbeider er svært populær hos våre kunder og det er derfor veldig hyggelig at hun er en av de første kunstnerne til å åpne utstillingen i vårt nye utstillingslokale.

Velkommen innom!